Weblinks

Andre skytteforeninger i Danmark

Vis antal: 
#   Link Hits
1   Link   DDS Roskilde
Foreningens navn er DDS Roskilde. Foreningen blev stiftet den 15. april 1866 under navnet Gl. Roskilde Amts Skytteforening.
DDS Roskilde har indgået en associeringsaftale med Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger Roskilde Amt (DGI Roskilde Amt) og er derved associeret med Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger (DGI).
4593
2   Link   DDS Storkøbenhavn
DDS Storkøbenhavn er en landsdelsforening under De Danske Skytteforeninger. Deres medlemmer er skytteforeninger i det storkøbenhavnske område til og med Lyngby-Tårbæk og Gladsaxe kommuner mod nord og Ballerup, Rødovre samt Hvidovre kommune mod vest. Flere end 100 skytteforeninger med mere end 5.000 skytter er medlem af DDS Storkøbenhavn.
5142
3   Link   DSF Jylland
DSF Jylland er en region under Dansk Sportsskytte Forbund (DSF), som dækker Jylland og Fyn. DSF Jylland arrangerer blandt andet DSF's licensprøver i Jylland. I nogen henseender er DSF Jylland arvtageren efter Praktiske Pistol Skytter Vest (P.P.S. Vest).
5183
4   Link   Stenløse Skytteforening
Skyttehuset er opført i 1972-73 på lejet grund der ejes af kommunen, lejekontrakten udløber ved udgangen af 2022, i huset er der fuld kælder med en 15 m. skydebane. I stueetagen er konto, toiletter, køkken og et 100 m2 opholdsrum. På skydebanen er der ventilationsanlæg med et luftskifte på op til 3600 m3 pr. time.
4224
5   Link   Ballerup Skytteforening
Foreningens navn er ”Ballerup Skytteforening”, DDS-Roskilde, 73. kreds, tilsluttet De Danske Skytteforeninger og Københavns Skytteforbund under Dansk Skytte Union og Danmarks Idrætsforbund.
Foreningens hjemsted er Ballerup Kommune.
5524
6   Link   Krudtuglen
I Krudtuglen skydes der primært grovkaliber håndvåben (pistoler og revolvere), men de skyder naturligvis også med finkalibret våben (.22). Foreningen har også en riffelafdeling som primært skyder kombi-riffel.
5402