SSF-1910 nyheder
Genneralforsamling - 25.april 2017 PDF Udskriv Email
Skrevet af Jan Rajchman   
Torsdag, 06. april 2017 14:18

Kære medlem af Søllerød Skytteforening

Der indkaldes hermed til foreningens årlige ordinære generalforsamling tirsdag d. 25. april 2017 kl. 19.00 på Rundforbi Stadion i klublokalet.
Dagsorden for den ordinære generalforsamling kl. 19.00:

Læs mere…
 
Vi lukker !..... PDF Udskriv Email
Skrevet af Luckow   
Lørdag, 04. marts 2017 18:31

....Bane 1 mellem kl. 19-20 Tirsdage fremover ! :-) Men det bliver din mulighed for at få special instruktion af et af vores meget erfarne, men nye, medlemmer Jimmy D. der har påtaget sig instruktør rollen.

Målet er at gøre dig væsentlig bedre til at ramme det sorte område på skiven stabilt og så tæt på centrum som muligt. Vi tror på at du allerede efter første gang vil kunne spore fremskridt !

Der er 6 pladser, og vi starter kl 19. Er du ikke med når døren lukkes er der naturligvis åben på Bane 2.

 

 
God Jul & Godt Nytår ! PDF Udskriv Email
Skrevet af Luckow   
Tirsdag, 20. december 2016 22:35

Vi er nu færdige for 2016 men er tilbage Tirsdag d. 3 Januar 2017 kl 18.30 Der er dermed lukket i mellem Jul & Nytår.

Vi har set et 2016 der har introduceret flere nye skytter i klubben, hvor vi efter sommeren endelig blev os selv efter at have delt lokaler med alle skytterne fra Lyngby i 5 år og hvor der på en tragisk baggrund også blev sat fokus på alle skytteforeninger i Danmark. Det vil betyde ændringer i vores medlemsforhold når de endelige planer fra central hold falder på plads.

Vi ser frem til 2017 hvor vi har planlagt flere udflugter til Hanebjerg Skyttecenter, Klubmesterskaber samt naturligvis den ordinære generelforsamling i slutningen af April. Jeg håber også vi kan få lagt flere kurser ind i kalenderen så vi alle kan blive bedre - kurser som alle kan være med på. Hold øje med siden her og Facebook for information.

Vi er kun så gode og aktive som den indsats alle vores frivillige yder - Så stort TAK til alle der giver en hånd med og bidrager på hvert deres område, uden Jer var der ingen SSF-1910 !

Samtidigt også et tak for i år til alle skytter !

Med ønsket om en Glædelig Jul og et Godt Nytår !

Christian Luckow

Bestyrelsesformand

 
Så er det tid til det årlige våben tjek ! PDF Udskriv Email
Skrevet af CL   
Onsdag, 28. september 2016 18:44
Det årlige våben tjek foregår hele Oktober måned i vores åbningstid om tirsdagen mellem kl. 18.30 - 21.30 Har du en SKV2 påtegning SKAL du møde fysisk op med: - dit/dine våben, - dit SKV bevis - medlemskort til foreningen - dokumentation for betalt medlemskab 2016/2017 Samtidigt tjekker vi at du har overholdt vores aktivitetskrav hvor der skal være 2 registrerede skydninger om foråret og 2 registrerede skydninger om efteråret. Vi er som skytteforening underlagt at disse minimums krav overholdes og møder du ikke op vil der gå en varsels proces i gang der inden for 14 dage kan resultere i en tilbagekaldelse af våbenpåtegningen via Politiet. Det er samtidigt enhver SKV2 indehavers pligt at være bekendt med hvornår den 5 årlige tilladelse udløber og at søge fornyelse min 10 uger før udløb. Med venlig hilsen & på gensyn ! Christian Luckow Bestyrelsesformand Søllerød Skytteforening
 
Ekstraordinær ændring i bestyrelsen og ny formand PDF Udskriv Email
Skrevet af Christian Luckow   
Torsdag, 30. juni 2016 15:08

Efter eget ønske har Goran valgt at stoppe som formand for SSF-1910 da tiden ganske enkelt blev for knap.   På bestyrelses møde tirsdag den 28 Juni indtrådte derfor næstformanden som ny formand I fuld overensstemmelse med vores vedtægter.

Vi er dog I den heldige situation at Goran og Christian blot har byttet plads og at Goran dermed forsætter som  næstformand.  Med denne løsning kan sikre kontinuitet samt viden fremadrettet.  Ved næste ordinære general forsamling I April 2017 vil formands posten naturligvis være på valg.  

Alt kontakt til formanden sker derefter på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller via telefon til Christian Luckow.

Bestyrelsen vil gerne takke Goran for et solidt og godt stykke arbejde som formand !

 
Facebook og sommerferie ! PDF Udskriv Email
Skrevet af Christian Luckow   
Onsdag, 29. juni 2016 11:01

Fremover vil du også kunne se mere aktivitet på vores Facebook side især når vi går i gang med den nye sæson. Så gå derfor gerne ind allerede nu og find os og giv siden et "Like" !

Rundforbi hallen holder sommerferie lukket til og med den første uge af August hvilket vil sige at vi åbner med normalt tirsdags program den 9 August kl 18.30

Vi glæder os allerede til at kunne melde flere aktiviteter ud ved sæson start og ønsker alle en rigtig sommer !

 
Våbenkontrol OKTOBER 2015 PDF Udskriv Email
Skrevet af Jan Rajchman   
Onsdag, 30. september 2015 09:11

Den lovpligtige våbenkontrol foretages af foreningen hele oktober måned i 2015. Alle med SKV2 godkendt våbenpåtegning skal møde op med deres våben for kontrol. For pistol/revolver skytter gælder der yderligere at man er aktivt skydende mindst 4 gange om året og for vores klub gælder det 2 gange hvert halve år! Skifter du adresse, skal foreningen oplyses om dette.

Læs mere…
 
<< Første < Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste > Sidste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL