Banner
INFO
Instagram @ssf_1910
Klubbens Aktiviteter PDF Udskriv Email

Skydeinstruktion
Har du lyst til at opleve en anderledes aktivitet? Skydning med pistol eller riffel vil helt sikkert være noget, som der ikke er ret mange, der har prøvet før!

Skydning er sjovt og alle kan være med uanset alder. Det kræver ikke særligt udstyr eller særlige forkundskaber. Og så er skydning overraskende og udfordrende, fordi det bringer ukendte evner op hos folk.

Vi tilbyder et godt og inspirerende skydeinstruktion og vi sørger for det fornødne antal instruktører, så alt foregår på fuldt forsvarlig og sikker måde. Du kan kontakter os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Stævneaktivitet
I Søllerød Skytteforening deltager vi i de fleste stævner i Nordsjælland både for pistol og riffel. Om vinteren er det især DDS-Nordsjælland divisions skydning eller TjenestePistol på Kalvebod. Du kan kontakter os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for at få flere oplysninger. På pistolterræn deltager vi også i de fleste terrænstævner på Sjælland.

Du kan altid følge med i vores kalender eller på De Danske Skytteforeningers, Dansk Sportsskytte Forbunds eller Danske Skytte Unions hjemmeside. 

Ungdomsskytter – ekstra træning
Målrettet ungdomstræning i klubben. Vores ungdom har mulighed for at komme til særlig ekstra-ungdomstræning på udvalgte lørdage og/eller lørdage. 5-10 gange om året. Du kan altid følge med i vores kalender eller i vores nyheds sektion eller kontakt os på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. . Træningen vil bestå af fokuseret gennemgang af udvalgte dele af god skydning – som f.eks. grund-skydestillingen – sigtet - aftræksteknik – åndedræt – koncentration - kost – hvile. Vi stiller ikke særlige forudgående krav for at deltage i skydningen og den ammunition der bruges under ekstra-ungdomstræning er gratis.

Præmieskydning
I oktober og marts arrangerer vi Intern konkurrence, hvor der skydes om præmier. Der uddeles præmier i forhold til deltagerantallet i hver klasse.

Klubmesterskab
Intern konkurrence i maj/oktober, hvor der skydes om præmier. Der uddeles præmier i forhold til deltagerantallet i hver klasse. Vinderen i hver klasse er årets klubmester.

Våbenvedligeholdelse
Vedligeholdelse og rensning af foreningsvåben. Udføres af medlemmerne/brugerne i oktober eller januar. Der gennemføres våbenkontrol af private våben, samt foreningsvåben.

Juleskydning
Intern konkurrence i december, hvor der skydes om præmier, men på en lidt anderledes måde end normalt. Der serveres æbleskiver.

Julebanko
Julebanko er for medlemmer og deres familie. Prisen er 50,- pr. person og er incl. 1 plade, samt diverse snack og drikkevarer (øl og sodavand).

Generalforsamling i april
Der udsendes en indbydelse til alle medlemmer senest 2 uger før afholdelsen af generalforsamlingen. Under generalforsamlingen serveres gratis drikke og kager. Aftenen kan slutte med en lille skydekonkurrence med luftriffel og -pistol, med tilhørende præmier til de bedste i hver diciplin.

Sommerskydning
I Juni, når den officielle del af sæsonen er slut d. 31. maj, starter vi med sommerskydning med riffel og pistol - en slags kombineret konkurrence. Der skal betales et ektra indskud for at være med i kampen om præmier.

Våbentilladelse
Iht. våbenloven skal man have været aktivt skydende medlem af en skytteforening i mindst to år for at kunne søge om våbentilladelse til et eget våben. Der er også et aktivitetskrav for at bevare retten til at beholde en sådan våbentilladelse.

Aktivitetskravet foreskriver, at man skal have deltaget i skydeaktiviteter mindst seks gange årligt for at få adgang til at søge om våbentilladelse, og at man skal have deltaget i skydeaktiviteter mindst fire gange årligt for at få lov at beholde sin våbentilladelse.

Yderligere har vi et internt krav i foreningen om at man skal skyde mindst 220 point med en kaliber .22 (30 skud) på en 15 eller 25m præcisionsskive for at have en mulighed til at skyde med grovvåben på foreningens baner, eller for at kunne ansøge om våbenpåtegning til et grovvåben. Bestyrelsen forbeholder sig dog ret til at vurdere individuelt hver eneste ansøgning,

 

Senest opdateret: Torsdag, 01. maj 2014 14:00